Az általunk forgalmazott alkatrészek a legnehezebb körülmények között vannak bevetésen az egész világon- aprítanak például Kanadában és az USA-ban, segítik az útépítést Skandináviában és Ausztriában, és aprítók százai teljesítik minden nap a kötelességüket Németországban és Magyarországon.

A szerszámaink páratlan megbízhatósága, a gyors és komplikációmentes feldolgozás, és magas élettartam egyre több ügyfelet győz meg az egész világon. A fiatal és rendkívül motivált csapatunk szívesen támogatja önt, hogy az optimális szerszámot válassza ki a gépéhez, biztosítja a megrendelésének gyors feldolgozását, és a pontos szállítást.

Szinte az ismert talajmarók minden modelljéhez, tuskómarókhoz, fadarálókhoz, kőtörőkhöz és faaprítókhoz vannak eszközeink a Németországi és az USA-ban lévő raktárainkban, amelyek azonnal szállíthatóak, illetve Magyarországon is rendelkezünk raktárkészlettel, amely segíti a gyors és rugalmas kiszolgálást! 

1996 óta több éves tapasztalatot szereztünk, és ez mellett köszönettel a páratlan minőségű keményfém előállítók támogatásának egyedüli szállítóként, speciálisan az ön aprító tevékenységéhez megfelelő eszközt tudunk fejleszteni és optimalizálni.

A tapasztalt mérnökeink elemzik a helyzetet először önnel közösen a helyszínen, és kidolgoznak szoros együttműködésben a gyártó üzembeli partnereinkkel egy egyedi megoldást. Az előny önnek azonnal érezhető: a megfelelő geometria és karbid minőség kiválasztása után növeljük a teljesítményét a kőtörőnek, faaprítónak, fadarálónak, talajmarónak tuskómarónak, és ezzel egy időben meghosszabbítjuk a szerszámok cseréje közötti idő intervallumokat.

Ez időt és pénzt spórol Önnek!

 

Termékkatalógus

Webáruház

left

Ügyfeleink munkájának leegyszerűsítése és hatékonyabbá tétele. Ezzel a vállalati filozófiával vált a hollandiai varsseveldi egyszemélyes üzem Európa legnagyobb műszaki nagykereskedőinek egyikévé.

Már 60 éve  kínálunk megoldásokat, alkatrészeket számos területen a partnereinknek! Mezőgazdasági, kertészeti és erdőgazdálkodási, valamint földmunka vállalatok és OEM-vállalatok mindennapjaiban töltünk be fontos szerepet, vagyunk a stratégiai partnereik!

A partnereink kiszolgálásában fontos szerepet játszik az átfogó és teljes körű áruválasztékunk, a nagy készletmennyiségek és a kiforrott logisztikai koncepció, amely a konkurenciával szemben a legnagyobb előnyt jelenti.

16 különböző országban 20 telephelyen dolgozó 1300 munkavállalónk gondoskodik arról, hogy mindig és mindenhol ügyfeleink rendelkezésére álljanak a megfelelő pótalkatrészek, és a gyors kiszállításnak köszönhetően a ezek az alkatrészek kiváló gyorsasággal érnek el az ügyfeleinkhez!

A termékeink közötti eligazodást, és a keresés megkönnyítését a webáruházunk segíti! Illetve bármely problémájával kapcsolatosan szívesen állunk az ügyfeleink rendelkezésére!

KingKong Tools

A szerszámaink páratlan megbízhatósága. >>>

Kramp

Ügyfeleink munkájának hatékonyabbá tétele. >>>

Colos Csavar

Webáruházunk hamarosan elérhető...

A Draft 2000 Kft.

gépipari termékek forgalmazása, számítógépes tervezés, rosták, ellenkések, gépalkatrészek, KingKong Tools, felhegesztett alkatrészek, faaprító, mobil kőzúzó, fadaráló, erdészeti mulcsozó, tuskómaró, Kramp, pótalkatrészek, kertészet, mezőgazdaság, erdőgazdaság, építőipar, gépgyártás, traktor, kardán, kotró, láncos szárzúzó, hidraulikus mulcsozó

Közérdekű információk

 

Újhartyán 2367, Zrínyi Miklós utca 3.

Telefon: +36(20)554-2785
E-mail: info@charlottesweb.hu